Axians ja valtakunnallinen tietoliikenneoperaattori Lounea ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen valokuituverkkojen rakentamiseen, viankorjaukseen ja ylläpitoon liittyen. Uudella sopimuksella katetaan laajempi maantieteellinen alue kuin aikaisemmilla sopimuksilla. Sopimus ulottuukin Varsinais-Suomen ja Satakunnan lisäksi Uudellemaalle, Pirkanmaalle, Kanta-Hämeeseen sekä Päijät-Hämeeseen. Samalla yhteistyö tiivistyy entisestään ja molemmat osapuolet voivat panostaa toiminnan kehittämiseen pitkällä tähtäimellä.

 

“Olemme erittäin iloisia että monivuotinen yhteistyömme Lounean kanssa jatkuu ja kehittyy vuosi vuodelta. Axians panostaa Suomeen ja tulee kehittämään palveluita sekä laajentamaan maantieteellistä toiminta-aluetta. Nyt allekirjoitettu Lounean uusi sopimus tukee hienosti tulevaisuuden tavoitteitamme Suomen tietoliikennemarkkinassa”, toteaa Axiansin liiketoimintajohtaja Kalle Helander.

 

“Lounealla on pitkä historia ja vahva kokemus valokuituverkkojen rakentamisesta. Suomen nopeimmin kasvavana valokuituoperaattorina tulemme panostamaan voimakkaasti valokuituverkkojen rakentamiseen ja lähivuosien tavoitteemme on tuoda Lounean valokuituverkko mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Tiivis yhteistyö kumppaneidemme kanssa auttaa meitä tämän tavoitteen saavuttamisessa.” kertoo Lounean johtaja Jari Lahti.