Ympäristö

Pyrimme rajoittamaan liiketoimintamme vaikutuksia ympäristöön

Axians Customer Stories

Kohti kestävämpää maailmaa

Maailma kehittyy joka päivä. VINCI Energies toteuttaa lukuisia projekteja, jotka auttavat parantamaan jokapäiväistä elämää ja muokkaamaan huomisen maailmaa. Axians-lähestymistapa on linjassa konsernin kanssa, joka perustuu Green IT -tarkastukseen ja johtaa operatiiviseen toimintasuunnitelmaan.

Axians toimittaa asiakkailleen ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Käyttöön otetut ratkaisut ovat asiakkaiden operatiivisen toiminnan ytimessä ja osa heidän matkaansa kohti kestävää kehitystä. Koska ymmärrämme asiakkaiden tarpeet ja eri osaamisalueemme , Axians voi auttaa asiakkaitamme säästämään vettä kaupungeissa, vähentämään polttoaineenkulutusta ja optimoimaan toimipaikkojensa ja rakennustensa energiatehokkuuden.

Axians Software Defined Secure Networks

Kansainvälinen lähestymistapa kestävän kehityksen askeliin

Axians kehittää vihreämpiä ICT-tarjouksia. Tavoitteena on pienentää käyttämiemme tarjousten hiilijalanjälkeä. Tiimimme ovat mukana tarkastamassa olemassa olevien infrastruktuurien hiilijalanjälkeä ja suunnittelemassa kestävämpiä ICT-arkkitehtuureja käyttäen nykyisiä teknologisia suuntauksia kohti virtualisoinnin lisäämistä. Axiansin innovatiivisten tiimien hallinnoimaa teknologista muutosta helpottaa yhteistyö kumppaneidemme kanssa, jotka ovat myös sitoutuneet tuomaan parhaat suorituskykyratkaisut.

VINCIn sitoumus

Kasvihuonepäästöjen vähentäminen 40% vuoteen 2030 mennessä

VINCI-konserni hyödyntää kaikkia liiketoiminta-alueitaan kunnianhimoisen ympäristöstrategian määrittelemiseksi. Vuonna 2019 tunnistettiin toimia, joilla voidaan parantaa konsernin ympäristönsuojelun tasoa kolmella alueella: kasvihuonekaasupäästöt, luonnonvarojen säilyttäminen kiertotaloutta kehittämällä ja luonnonympäristöjen säilyttäminen.

Lue koko lehdistötiedote tästä