Työpaikat

Katso Axians Suomen avoimet työpaikat ja verkostoidu kanssamme

Katso myös VINCI Energies Finlandin avoimet työpaikat

Tule töihin Axiansille

Axiansilla missiomme on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, arvioida mahdollisia haasteita, ratkaista ongelmia, tuottaa erilaisia näkökulmia ja löytää ratkaisuja liiketoimintaa tukemaan. Toteuttaaksemme missiomme, tarvitsemme inspiroituneita ja teknologiaa rakastavia ihmisiä.

Olle tiimi täynnä uskomattomia ihmisiä. Olemme ihmisiä, jotka laittavat sydämensä peliin kaikessa mitä teemme. Jaamme yhteiset arvot, jotka ohjaavat päätöksen teossa ja ihmissuhteissa sekä muistuttavat päivittäin, miksi nousemme sängystä.

Axians on VINCI Energiesin tuotemerkki


Olemme osa konsernia, jossa yhdistyvät inhimilliset arvot ja eettisyys, ihmissuhteet sekä sidosryhmien ja loppukäyttäjien yhteistyö. 

 

Team Axians

Ihmiset ovat kaiken toimintamme keskiössä

Axiansille menestys tarkoittaa inhimillisten palveluiden tarjoamista asiakkaille.  Ihmiset jakavat yhteiset arvot ja tekevöt yhtesityötä intohimoisesti. Muutamme elämää tekniikan avulla. Olemme sitoutuneet luomaan osallistavan tilan, jossa jokaista arvostetaan taitojen, kokemuksen ja panostuksen vuoksi. Juhlimme erilaisia ääniä ja pyrimme luomaan ympäristön, joka heijastaa koko yhteiskuntaa.

 

Yhteisövastuu

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Axiansilaiset kannustavat ja edistävät aktiivisesti sosiaalista ja kulttuurista monimuotoisuutta. Varmistamme yhtäläiset mahdollisuudet ja sisällytämme tasa-arvon, monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden kaikkeen toimintaamme.

Terveys ja turvallisuus

Hyvinvointi ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Tuemme toisiamme ja olemme sitoutuneet tarjoamaan  turvallisen työpaikan sekä  ylläpitämään sitä.

VINCI Foundation

Työntekijämme saavat olla  mukana VINCI Foundationin toiminnassa. Olemme päättäneet olla pitkäaikainen kumppani yhteisöille, joihin työmme vaikuttaa. VINCI Foundation tukee sosiaalista yhteenkuuluvuutta edistäviä ja syrjäytymistä torjuvia hankkeita.

 

VINCI Foundation

Ympäristö

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen, ja liiketoimintayksiköissämme tämä on tärkeä prioriteetti. Ympäristön suojeleminen on yhteinen asia, ja kaikkia rohkaistaan osallistumaan.

Haluatko meille töihin? Ota yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.