Palvelut Suomessa

Tietoliikenneverkot

Kaikki palvelut teleoperaattoreille ja seutuverkkoyhtiöille kattavasti kaikissa verkon rakentamista, korjausta ja ylläpitoa koskevissa tarpeissa.

Kumppanisi tietoliikenneverkoissa

Tietoliikenneverkot ovat nopeasti digitalisoituvan yhteiskunnan kriittistä infrastruktuuria. Esineiden internet sekä räjähdysmäisesti kasvava etätyön ja viihdepalvelujen videoliikenne vaativat entistä nopeampia tietoliikenneverkkoja. Yritysten liiketoiminta on täysin riippuvaista laadukkaasta ja keskeytymättömästä palvelusta. Lisäksi yksityisille kuluttajille toimivat tietoliikenneyhteydet ovat nykyisin elinehto. Olemme olemassa, jotta yritysasiakkaamme voivat keskittyä kehittämään palveluita, jotka ylittävät loppuasiakkaiden toiveet. Me huolehdimme verkoista.

Kaikki verkkoratkaisut yhdestä osoitteesta

Olemme verkkoyhtiöiden luotettava kumppani ja tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne sopivia laadukkaita, mutta samalla myös kustannustehokkaita yhtenäisiä verkkoratkaisuja. Meidän kanssamme onnistuvat tietoliikenneverkkojen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Tarjoamme mutkatonta kokonaispalvelua, joka tuottaa säästöjä verkkojen elinkaarikustannuksissa. Vankka projektiosaaminen ja nykyaikaiset menetelmät varmistavat, että saat korkealaatuisen lopputuloksen ja sovitut aikataulut pitävät.

Toimintamme lähtökohtana on lisäarvon tuottaminen kaikille asiakkaillemme ja sitä kautta verkkoja käyttäville loppuasiakkaille.

Palvelut

Vesistökaapeloinnit

Vesistökaapeloinneissa huolellinen suunnittelu ja luvittaminen hoidetaan vuosien kokemuksella. Tunnemme sijoituslupien hankintaan liittyvät haasteet ja aikataulut merialueen sekä järvien osalta. Teemme tarvittavat luotaukset ja sukellukset. Vesistökaapelointi hoidetaan jokaiseen kohteeseen soveltuvalla kalustolla ja rantautumiset rakennetaan olosuhteet huomioon ottaen. Huolellinen kartoitus ja loppudokumentaatio viimeistelee onnistuneen kaapeloinnin.

 

Kiinteiden verkkojen ylläpito- ja kunnossapitopalvelut

Huolehdimme verkostasi kuin omastamme. Voimme vastaanottaa ja suorittaa kaikki kaapelinäyttöihin liittyvät toimenpiteet. Teemme ennakoivasti verkkojen tarkistuksia, huoltoa ja kunnossapitoa. Päivystämme ja olemme valmiina 24/7 mahdollisten häiriötilanteiden ja vikojen varalta. Korjaamme kaikki viat yhdessä sovittujen vasteaikojen puitteissa. Vastaamme pienien ja suurien erillistöiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Dokumentoimme kaikki muutokset asiakkaan verkkotietojärjestelmään. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki materiaalihankinnat, varastoinnin ja logistiikan.

 

Runkoverkon palvelut

Laadimme tarvittaessa runkoverkkojen reiteille kustannusarviot. Suunnittelemme ja hankimme tarvittavat sijoitusluvat maalle, merelle ja ilmaan. Rakennamme runkoverkot kustannustehokkaasti ja vastaamme materiaalilogistiikasta. Verkko kartoitetaan ja dokumentoidaan tilaajan ohjeiden mukaisesti.

 

Tilaajaverkot

Voimme laatia esisuunnitelmat ja kustannusarviot laajoille FTTH-kokonaisuuksille. Teemme tarkat toteutussuunnitelmat ja hankimme sijoitusluvat. Rakennamme verkot kuntoon hyödyntäen tehokkaita asennusmenetelmiä. Tonttien osuudet sovitaan kiinteistön omistajan kanssa ja rakennetaan laadukkaasti. Verkko otetaan käyttöön sovitussa aikataulussa ja dokumentoidaan tilaajan verkkotietojärjestelmään.

Yhteistyömme hyödyt

  • Avaimet käteen -palvelumme säästää selvää aikaa ja rahaa
  • Aina ajantasainen osaaminen ja viimeisimmät asennustekniikat varmistavat laadukkaan, kustannustehokkaan ja toimivan verkon syntymisen
  • Yllä- ja kunnossapitosopimukset tekevät verkon operoinnista huoletonta

Palvelumme kaikissa kiinteiden tietoliikenneverkkojen liiketoiminnoissa

  • Suunnittelu, sijoitusluvat ja kustannusarviot

  • Kaapeloinnit ja maanrakennustyöt

  • Kuitujen hitsaukset, laitteiden asennukset ja verkon käyttöönotot

  • Kartoitus ja dokumentointi

  • Materiaalien hankinta, varastointi ja logistiikka

  • Verkon ylläpito- ja viankorjauspalvelut

Lue lisää Axiansin muista palveluista maailmalla

Ota yhteyttä

Kerrothan meille, mikäli kaipaat Suomeen vastaavia palveluita kuin Axiansilla muualla maailmalla. Tartumme toimeen ja tuomme palvelut kaikkien ulottuville!

 

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.