Valokuituyhtiö Valoo Täyskuitu rakentaa tulevina vuosina toimintavarman ja salamannopean nettiyhteyden satoihin tuhansiin suomalaisiin koteihin. Yhtiö investoi pitkäjänteisesti suomalaisen tiedonsiirron varmuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen. Tällä hetkellä Valoo tekee verkonrakennusyhtiöiden kanssa sopimuksia eri puolilla maata.

Vuoden 2023 alusta alkaen yksi suurimmista Valoo Täyskuidun kumppaneista on Axians, joka on osa Vinci Energies yhtiötä.  TLT-Connectionin tietoliikenneverkkoliiketoiminta toimii Axians-brändin alla.

”Meidän tavoitteemme on kasvaa Suomen johtavaksi valokuitutoimijaksi ripeällä aikataululla. Nyt tehty sopimus on yksi askel tällä tiellä, jota olemme edenneet jopa suunniteltua nopeammin. Julkaisemme lähiviikkojen aikana useita vastaavia sopimuksia, joilla olemme varmistaneet toimitusvarmuutemme tulevina vuosina. TLT-Connection on avainpelaaja meidän tavoitteidemme saavuttamisessa”, sanoo Valoon toimitusjohtaja Tommi Linna.

”Olemme erittäin iloisia sopimuksesta Valoo Täyskuidun kanssa. Monivuotinen valokuituverkkojen rakentamishanke on meille merkittävä asia, monestakin syystä. Haluamme olla etulinjassa, kun tulevaisuuden huippunopeita nettiyhteyksiä suunnitellaan ja rakennetaan. Samalla hankkeen työllistämisvaikutukset yrityksemme henkilökunnalle ja kumppaniverkostolle ovat huomattavat. Lähdemme nöyrästi ja intohimoisesti edistämään valokuituverkkojen kehitystyötä Suomessa”, toteaa TLT-Connection Oy:n toimitusjohtaja Keijo Nordström.

Valoo Täyskuitu rakentaa vuonna 2023 valokuituverkkoja yli 20 paikkakunnalla yli 50 000 kotitaloudelle. Kyseessä ovat Suomen kaikkien aikojen mittavimmat valokuituverkkojen rakentamishankkeet.

 

Lisätietoja:

Valoo Täyskuitu: toimitusjohtaja Tommi Linna, p. 044 5577 555, tommi.linna@valoo.fi
TLT-Connection/Axians: toimitusjohtaja Keijo Nordström, p. 044 7247 892, keijo.nordstrom@vinci-energies.com

TLT-Connection Oy on vakiinnuttanut asemansa tietoliikenne- ja sähköverkkojen toimialalla. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä kokonaisvaltaisesti molempien verkkojen suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa. TLT Connectionin teleliiketoiminta tulee jatkossa toimimaan Axians brändin alla. Axiansin Suomen toiminnoista tullaan kertomaan lisää Verkostomessujen yhteydessä tammikuun lopussa 2023.