⭐ VINCI Nordic Foundation on säätiö, joka toimii Pohjoismaissa ja tarjoaa resursseja hyväntekeväisyyshankkeiden tukemiseen. Säätiö myöntää apurahoja organisaatioille, jotka työskentelevät yhteiskunnan hyväksi. Kaikki aloitteet tulevat VINCIn työntekijöiltä ja säätiön tavoitteena on tehdä yhteiskunnan auttaminen mahdollisimman helpoksi! Yhdessä selvitämme parhaan tavan tukea hyväntekeväisyyshanketta ja työntekijämme ovat itse mukana toiminnassa!

 

💙 Yksi VINCI Nordic Foundationin tukemista hankkeista oli MLL Jämsän paikallisyhdistys. MLL järjesti säätiön lahjoittamilla varoilla elokuussa perhepäiväretket Nokkakiven huvipuistoon. Päivän aikana paikalliset perheet ja ukrainalaiset pakolaiset loivat yhteisiä muistoja.

 

Katso kuvia tapahtumasta VINCI Nordic Foundationin postauksesta LinkedInissä!

 

 

Muita Suomessa avustettavia hankkeita vuonna 2023 ovat:

 

Sukevan Sulttaani on hyväntekeväisyyspersoona Sonkajärveltä. Sulttaani auttaa vuodessa satoja vähävaraisia lapsiperheitä ja nuoria mm. ruokakassien jaoilla ja liikuntavälineillä. Tänä vuonna hän juoksee Road to Helsinki-Nuorgam hyväntekeväisyys tempauksen Helsingistä Nuorgamiin, jolla on tarkoituksena kerätä varoja em. tarkoituksiin.

 

Sisu Hockey tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden aloittaa jääkiekkoharrastus sekä innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan matalalla kynnyksellä. Säätiön tuki tullaan ohjaamaan kiekkokoulun toimintaan, missä tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria harrastuksen pariin. Toiminta pyörii kokonaisuudessaan vapaaehtoisten vanhempien voimin. Avustuksen avulla saadaan esim. hankittua varusteita kiekkokoululle, tämä madaltaa kynnystä aloittaa harrastaminen kun aloittajalla ei tarvitse olla kaikkia varusteita itse hankittuna.

 

Munuais- ja maksayhdistys tukee potilaiden, elinsiirtojen saajien ja heidän läheistensä hyvinvointia sekä ajaa heidän oikeuksiaan. Yhdistys tiedottaa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ehkäisystä, edistää elinluovutusta ja toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana. Vinci Nordic Foundation mahdollistaa liiton toimintaan erityisesti valmistetun nuken hankkimisen. Nuken kanssa munuais- ja maksasairautta sairastavat ja elinsiirron saaneet lapset ja nuoret voivat leikkiä sairaalaleikkejä ja jakaa kokemuksiaan. Sairaalassa lapsi joutuu kohtaamaan monia uusia, ehkä jopa pelottavia asioita. Sairaalaleikki on terapeuttista ja hyvä tapa lapselle käydä läpi sairaalakokemuksia.

 

VINCI Nordic Foundation | LinkedIn